Tilaus, toimitus ja maksutavat


TILAAMINEN

  • Tilaukset verkkokaupan tai myymälän kautta. Kyselyt ja muut tilanteet sähköpostin kautta, kauppa(ät)kymit.fi
  • Saat tilauksesta tilausvahvistuksen, maksuvahvistuksen ja seurantatunnuksen sähköpostilla.
  • Tilauksien kuitti on saatavissa maksetun ja toimitetun tilauksen jälkeen omalla tilillä.
  • Tilauksen tiedot tallentuvat asiakastilillesi.
  • Kaikki verkkokaupan tilaukset ovat sitovia.


TOIMITUSAIKA

Varastotuotteiden toimitusaika on 2-5 päivää, pyrimme pitämään yleisimpiä myytäviä tuotteita hyllyssä tai varattuna maahantuojalta. Ei varastossa olevien tuotteiden toimitusaika vaihtelee 3-14 päivän välillä.

Mikäli jostain syystä tilaamanne tuotetta ei ole enää saatavilla tai toimitus pitkittyy kohtuuttomasti, ilmoitamme siitä oma tilin kautta, sähköpostilla tai puhelimitse.


TOIMITUSTAVAT

Posti

Toimitamme suurimman osan lähetyksistä Postin perinteisellä Postipakettina tai Postin Economy-kirjeenä.

Matkahuolto (Tulossa) 

Toimitamme osan lähetyksistämme matkahuollon Bussipakettina. Noutopisteet Matkahuolto ja Matkahuolto-asiamies.

Nouto

Voit noutaa tilauksen veloituksetta kaupaltamme. Ilmoitamme sinulle kun tuote on noudettavissa.

Toimitus

Toimitamme tilaukset lähiseudulle suoraan mm. iitti, kouvola, kuusankoski jne..

 

MAKSUTAVAT

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla.

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collector
Jousto
OP Osta laskulla
AfterPay
Mash