Yleiset ehdot


Pidätämme oikeuden perua tilauksen:
mikäli tuotetiedoissa on ollut oleellinen virhe (esimerkiksi: väärä hinta tai ei hintaa ollenkaan, tuotekuvaus ei kuvaa tuotetta, jokin muu virhe mikä oleellisesti hankaloittaa verkkokaupan toimintaa tai Force majeure).

Kuluttajalla on 14pv palautusoikeus käyttämättömille tuotteille:
Avatuilla henkilökohtaisilla ja hygienisillä tuotteilla kuten Airpods, Earpods, sähköhammasharjat ja muut vastaavat tuotteet ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myöskään ohjelmistoilla ja lisensseillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Muilla tuotteilla esim. tietokoneet paketti saa olla avattu ja tuotetta on saanut käsitellä mutta ei käyttää (eli esim. tietokonetta ei tule käynnistää ja ottaa käyttöön) näissä tapauksissa paketti sisältöineen tulee olla ehjät ja toimittaa palautuksen mukana hyvin pakattuna. Tuotteiden palautus myymälään on ilmaista, tällä hetkellä postilla palautetut tuotteista asiakas vastaa toimituskuluista. RMA-hakemuksen käsittelyn jälkeen saat tiedot myös mahdollisista ilmaisista palautuksista.

Noutamatta jättämistä ei katsota palautukseksi:
vaan pidätämme oikeuden periä noutamatta jättämisestä sanktio maksua 20€. Teethän erillisen palautuspyynnön oma-tilin kautta tai paketin mukana tulevilla ohjeilla.

Muut yleiset ehdot:

  • Emme vastaa tilattujen tuotteiden sopivuudesta ja mahdollisesti niistä aiheutuneista vahingoista.
  • Varaamme oikeuden toimittaa tarjoustuotteiksi luokiteltuja tuotteita yhden (1) kappaleen per asiakas.
  • Kaikki verkkokaupan tuotteet pitävät sisällään arvolisäveron 24 prosenttia.
  • Tilaamalla hyväksyt verkkokaupan kymitkauppa.fi yleiset ehdot.