Takaisin edelliselle sivulle

LENOVO IdeaCentre T540-15ICB i5, 16GB, 512GB nvme, GTX1660Ti, W10H

90L1005XMW

-50 €

949,00 € 999,00 €

Lisää koriin
  • Tehokas ja nykyaikainen pöytäkone
  • 24kk takuu
  • Intel i5-9400f
  • 310w virtalähde
  • wlan+bluetooth
IdeaCentre T540 Gaming on tehokas ja nykyaikainen pöytäkone, jossa yhdistyvät pelaamiseen ja keskitason perhekäyttöön tarvittavat ominaisuudet. Uusin Intel® Core -suoritin, pelaamiseen tarkoitettu NVIDIA®-näytönohjain, nopea DDR4-muisti ja PCIe SSD -tallennustila takaavat hauskat pelihetket.

Muista perhekäyttöön tarkoitetuista pöytäkoneista poiketen IdeaCentre T540 Gaming on suunniteltu vastaamaan pelaamisen tavallista korkeampiin suorituskykyvaatimuksiin. Laitteen perustan muodostaa tehokas 8. sukupolven Intel Core -suoritin, joka mahdollistaa sulavan ja energiatehokkaan pelaamisen sekä vaivattoman moniajon.

Nauti entistä tehokkaammasta jäähdytyksestä ja erittäin vähäisestä melusta laitteiston optimoidun lämpösuunnittelun ansiosta. Jotkin pöytäkoneet ainoastaan poistavat lämpöä, kun taas T540 Gaming imee samalla viileää ilmaa, mikä laskee järjestelmän lämpötilaa myös erittäin pitkien pelirupeamien aikana. Laitteessa on lisäksi älykäs lämpösensori, joka tunnistaa ympäristön lämpötilan ja säätää jäähdytystasoa automaattisesti sen mukaan.
Ohut ja pienikokoinen 15L T540 Gaming henkii nykyaikaista tyyliä. Silmiä hivelevän harmaan kotelon etupaneelissa on ainutlaatuinen kolmionmuotoinen pinnoite, ja siniset valotehosteet luovat yksilöllisen vaikutelman, josta varmasti pidät.